“Flori și Lumânări” depunere la mormânt

Servicii dus flori si lumanari la mormant Bucuresti

Depunere coroane și flori la morminte în București

Mulți dintre clienții noștri fie nu mai locuiesc în România fie nu se pot deplasa la mormântul celor dragi pentru a duce flori sau coroane atunci când doresc să comemoreze persoana trecută în neființă.

Din acest motiv, punem la dispoziția doritorilor, servicii de depunere flori sau coroane la morminte din București.

Clienții pot alege tipul florilor și modelul de buchet sau de coroană, achită prin transfer bancar prețul comunicat de personalul nostru, apoi primesc pe e-mail sau pe telefon o poză de la locul de veci cu florile sau coroana depusă. Se poate alege și data în care se dorește ca florile să fie depuse.

La cerere putem furniza vaze pentru buchetele de flori, precum și flori în ghivece sau jardiniere, dar totodată putem oferi și servicii de aprindere a unei candele sau a mai multor lumânări atunci când se face depunerea florilor.

Nu ezitați să ne contactați telefonic sau prin mesaj pe WhatsApp la 0767. 800. 685 și vă putem trimite catalogul cu modele de buchete și coroane pentru a putea alege sau pentru a vă putea inspira.

Servicii aprindere lumânare la mormânt când sunt sărbători și pomeniri

Cu ocazia Sărbătorilor Ortodoxe, mulți își doresc să aprindă lumânări la mormintele celor dragi, însă nu se pot deplasa pentru la ormânt pentru a face acest lucru.

Echipa Condoleanțe SRL dispune de personal care aprinde candele și/sau lumânări la mormintele administrate de noi. Costul produselor și al deplasării se poate achita prin transfer bancar, iar după deplasare, clientul va trimi pe e-mail sau pe WhatsApp o imagine cu lumânarea aprinsă la locul de veci indicat.

De multe ori, fiindcă costul lumânării este mic, iar deplasarea se face contra cost și tot este achitată pentru aprinderea candelei, clienții aleg să achiziționeze și alte servicii odată cu cel de aprindere de candele, de cele mai multe ori se alege depunerea de flori, plantarea de arbusti sau flori de sezon, igienizarea mormântului, inspecția mormăntului sau evacuarea gunoiului.

Apelați-ne Acum!
×

Chat cu un consultant

× Cum vă putem ajuta?